Aktuellt

Rosenmetoden: Föredrag och ProvaPå 18/2 2020

Välkommen på kostnadsfritt föredrag och ProvaPå om Rosenmetoden tis 18 februari kl 18-19:30! Vi kommer att vara på HumaNova i Göteborg. Obligatorisk föranmälan sker till HumaNova.

Introduktionskurs och intensivkurs i Rosenmetoden i Göteborg vårterminen 2020

7-8 mars är det dags för vårens Rosen-introkurs i HumaNovas regi här i Göteborg. Jag kommer att vara lärare.
En glad nyhet är att det också för första gången sedan 2002 kommer att hållas en intensivkurs i Göteborg, dvs nästa steg i utbildningen. Datum för denna är 4-10 april. Välkommen med din anmälan till HumaNova!

Jan 2019: HumaNova tar över utbildningen i Rosenmetoden i Sverige

Fr.o.m vårterminen  2019 så bedrivs utbildningarna i Rosenmetoden i Sverige i HumaNovas regi. Vi Rosenlärare välkomnar nydaningen. Här hittar du info om utbildningen på HumaNovas hemsida.

Nu säljer jag presentkort

Nu finns det möjlighet att köpa presentkort via min BokaDirekt-sida

Introduktionskurslärare i Rosenmetoden!

7 maj 2017  blev jag färdig med min utbildning till introduktionskurslärare i Rosenmetoden. Det innebär att jag kommer att kunna hålla introduktionskurser här i Göteborg. Om du vill organisera en introkurs på din ort så kommer jag gärna och håller en kurs.

Studie om CranioSacral terapi och fibromyalgi uppvisar positiva resultat

I en studie där man undersökte effekten av CranioSacral Terapi på fibromyalgi-patienter har man kunnat konstatera att patienterna smärta minskade av behandlingen. Läs mer här.

Ny mottagningsadress

Efter nästan 10 år på Kristinelundsgatan så flyttar jag i mitten av oktober 2015 till ett nytt behandlingsrum i Handlagets lokaler på 1:a Långgatan 12, nära Järntorget i Göteborg. Fr. o. m. 19 okt. hälsar jag nya och gamla klienter välkomna till dom nya lokalerna.

Vetenskapligt studie om Rosenmetoden visar positiva resultat.

Nu är den vetenskapliga studien som Riita Hoffrén Larsson har arbetat med sedan 2008 klar. Resultaten är mycket glädjande. Av 64 deltagande klienter upplevde nära 80% Mycket stor/Stor nytta av behandlingen. Studien kommer att publiceras i Journal of Alternative and Complementary Medicine. Här  finns en artikel på Axelsons hemsida om studien. Vill du sätta tänderna i grundmaterialet så hittar du hela avhandlingen här.