Kurser

Kurser i Rosenmetoden i Göteborg

Nästa introduktionskurs i Rosenmetoden i Göteborg kommer att vara 20-21/4 2024.  Alla rosenkurser i Sverige arrangeras sedan jan 2019 av HumaNova  och det är också dit man anmäler sig. Om du har frågor om kursen så går det bra att kontakta mig

Kurserna i Göteborg hålls i HumaNovas vackra lokaler på Södra Larmgatan 4.

Jag är introduktionskurslärare i Rosenmetoden i Göteborg och på den här sidan informerar jag om de kurser som jag kommer att vara lärare på. För övriga introkurser på andra orter se HumaNovas hemsida.

Rosenkurser i Göteborg finns på Facebook.  Gå gärna in och gilla oss där så får du aktuell information.

På en två dagars introduktionskurs får du lära dig  grunderna i metoden. I kursen ingår undervisning i kunskaperna om sambandet mellan muskelspänningar och känslor, andningens betydelse, kroppsläsning och demonstrationsbehandlingar. Eleverna får byta behandlingar med varandra för att få en upplevelse och kunskap om den inlyssnande och mjuka beröring som gör Rosenmetoden så unik.  En introduktionskurs i Rosenmetoden kan ge mycket på det personliga planet likaväl som för att få nya infallsvinklar i sitt arbete. Introduktionskursen kan också vara det första steget till att bli certifierad Rosenterapeut.

Alla som är nyfikna på Rosenmetoden kan gå en introduktionskurs, inga förkunskaper krävs. Men du måste ha fyllt 22 år.