Klientberättelser

”Jag har gått hos Anna under flera år och har varje gång blivit förvånad över det lugn och den stillhet jag får i kropp och själ både genom Rosenterapi och Craniosakral terapi.

Min migrän (med aura) har förbättrats avsevärt sedan mina första besök på ”Närvaro”.

Eftersom det som stressar och oroar mig oftast kommer upp till ytan så att jag får möjlighet att bearbeta det har jag av terapin utvecklats och växt mentalt. Frågor som känns svåra kan hitta svar under behandlingen. Dessutom har Craniosakral terapi varit till stor hjälp under en period då jag led av hormonrubbningar, fysiska symtom upphörde till och med redan under behandlingarna.

Anna skapar alltid en stämning som är tillåtande och rofylld, utan krav, och utför behandlingarna med stor respekt vilket gör att jag har känt mig trygg även om det ibland är jobbiga känslor och minnen som kommer fram.

Behandlingarna har hjälpt mig att bli mer närvarande vilket ökar min livskvalitet, de får mig att känna mig gladare och friskare.”

Lina, 41 år

narvarokringla

En dag damp det ner ett mejl i min inbox. Det var från Ingemar, en man i 50 års-åldern som några dagar tidigare hade varit på sin första Rosenbehandling:

Hej Anna,
Tack för ditt fina välkomnande och fina behandling. Det här var det bästa jag har gjort på väldigt länge. Jag uppskattar det verkligen mycket. Du skulle kanske döpa om ditt företag till ”fantastiska händer” eller ”magic hands” … :-)”

Ingemar fortsatte att komma på behandlingar och när jag efter 10-15 behandlingar  frågar honom om hur han upplever Rosenmetoden svarar han såhär:

”När jag var hos dig senast så frågade jag hur Rosenmetoden fungerade och då berättade du att muskelspänningarna släpper m.h.a. din beröring/behandling. Och det har det gjort för mig. Jag är mycket jämnare i mitt humör, mer fokuserad och koncentrerad än tidigare och förhoppningsvis gladare och trevligare än tidigare. Jag upplever också att jag står med bägge fötterna på jorden och mer förankrad i mig själv än tidigare. Jag har inga dramatiska eller plötsliga utlopp, som du kanske märkt, utan muskelspänningarna släpper mellan behandlingarna.

Min betygsättning av din beröring/behandling/bemötande är också väldigt högt. Jag ger dig maximala 10 poäng.
Och där din humor ger behandlingen en extra krydda.”

narvarokringla

”Jag har fått behandlingar av Anna Mattsson i rosenmetoden vid ett tiotal tillfällen utspridda över ca ett halvårs tid. Jag upplever att jag alltid blir väldigt väl bemött av Anna. Hon är respektfull, närvarande och känns väldigt genuin.

Under själva behandlingen känner jag att beröringen som man får ger mig ett lugn och att jag genom att Anna berör olika kroppsdelar även olika känslor och tankar kommer upp som har satt sig i kroppen. Anna är väldigt bra på att känna in var det kan kännas spänt och även vad det kan finnas för känslor bakom. Hon har någon slags intuitiv känsla för vad jag behöver jobba med, eller lättare sagt släppa taget om.

Rosenterapin har varit mycket välgörandeför mig. Första gången jag kom till Anna var jag väldigt deprimerad och ledsen. Jag hade i stort sett bränt ut mig som lärare och hade dessutom kärleksbekymmer. Ingen speciellt bra kombination kan tyckas, men efter bara första behandlingen hos Anna kände jag mig mycket bättre. Jag fick ett inre lugn som varade i flera dagar. Sedan gick jag tillbaka ungefär varannan vecka ibland med någon månads uppehåll och varje gång upplevde jag att jag kunde släppa taget om fler och fler grejer. Jag fick helt enkelt ett lugn och började därför att kunna reda ut saker i mitt liv på ett bättre sätt. Jag blev mer konstruktiv. Därför kan jag rekommendera vem som helst som av olika anledningar känner sig hängig, deppig eller som är inne i någon slags kris att prova rosenmetoden. Jag lovar att det hjälper!”

Cajsa 42 år

narvarokringla

Om du har varit på behandling hos mig och vill dela med dig av dina erfarenheter så går det bra att lämna en kommentar i fältet nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *